Αρκετοί Έλληνες επιχειρηματίες διαπράττουν το λάθος να θεωρούν ότι η ανάπτυξη της Ελληνικής παραγωγικής βάσεως χρειάζεται κυρίως κεφάλαια και μείωση της γραφειοκρατίας. Η ανάπτυξη ωργανωμένης και βαριάς Ελληνικής βιομηχανίας προϋποθέτει περισσότερους παράγοντες.
Για να αναπτυχθεί η Ελληνική παραγωγική βάση απαιτείται:
1. Πολεμική αντίληψη της οικονομίας. Η οικονομία είναι πεδίο πολέμου. Ο θάνατος του εχθρού, είναι η ζωή μας.
2. Ελληνικό νόμισμα δανειζόμενο ατόκως και αφορολογήτως σε παραγωγικές επενδύσεις.
3. Τραπεζικό σύστημα εξειδικευμένο στην χρηματοδότηση της βιομηχανικής παραγωγής.
5. Ελληνικά μέσα μαζικής ενημερώσεως τα οποία να υποστηρίζουν αναφανδόν τα Ελληνικά προϊόντα εις βάρος των ξένων προϊόντων.
6. Εφηρμοσμένη έρευνα σε ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστημιακά ιδρύματα.
7. Ωργανωμένο εμπορικό δίκτυο εξαγωγικού προσανατολισμού.
8. Ελληνικά διπλωματικά και εμπορικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με στελέχη του ιδιωτικού τομέως, τα οποία θα προωθούν τα Ελληνικά προιόντα, και θα δίδουν το παρόν σε όλες τις εμπορικές εκθέσεις σε όλον τον κόσμο.
9. Οικονομικές σχολές στις οποίες να διδάσκεται ως βασικό δόγμα η ανάπτυξη και προστασία της Εθνικής οικονομίας, αντί του νεοφιλελεύθερου δόγματος.
10. Δασμολογική νομοθεσία για την προστασία των Ελληνικών προϊόντων.
11. Αστυνομικό σώμα πατάξεως του παρεμπορίου των λαθροεποίκων.
12. Πολιτικούς οι οποίοι θα δεσμεύωνται ότι πάντα θα υποστηρίζουν τα Ελληνικά προϊόντα και τις Ελληνικές επιχειρήσεις εις βάρος των ξένων. Θα υπογράφουν συμβολαιογραφικές πράξεις με ποινικές ρήτρες σε περίπτωση αθετήσεως των δεσμεύσεών των.
13. Νομοθεσία η οποία να επιβάλλει οι κρατικοί αξιωματούχοι να πληρώνωνται εφ’ όσον αναπτύσσεται η Ελληνική βιομηχανία και οι Ελληνικές εξαγωγές. Σε αντίθεση περίπτωση απολύονται ή υφίστανται δραστική μείωση αποδοχών, σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση ασκούνται ποινικές διώξεις με την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας με ενδεχόμενο δόλο. Σε τρίτη φάση, όσοι αξιωματούχοι υπογράφουν συμβάσεις με ξένες εταιρείες εις βάρος των Ελληνικών εταιρειών και όσοι αφελληνίζουν την Ελληνική οικονομία, υφίστανται ποινική δίωξη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
14. Σχολή οικονομικού πολέμου, απ’ όπου θα αποφοιτούν εξειδικευμένα στελέχη με αντικείμενο τα διεθνή θέατρα πολέμου στο νόμισμα, στα ομόλογα, στα παράγωγα, στις επιθετικές εξαγορές, στα διεθνή καρτέλ, στα επιχειρηματικά λόμπυ, στο ντάμπινγκ, κλπ.
15. Σχολές στελεχών οι οποίες θα εμφυσούν σε Έλληνες και Ελληνίδες την κουλτούρα βιομηχανικής παραγωγής από μικρή ηλικία.
16. Νομοθετική επιβολή στην Ελληνική κοινωνία κλειστού οικονομικού κυκλώματος. Οι Ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις υποχρεούνται να προσλαμβάνουν αποκλειστικώς Έλληνες εργαζομένους. Οι Έλληνες εργαζόμενοι υποχρεούνται να καταναλώνουν αποκλειστικώς Ελληνικά προϊόντα. Οι Έλληνες έμποροι υποχρεούνται να διακινούν αποκλειστικώς Ελληνικά προϊόντα. Έμποροι, εργάτες, κατασκευαστές, θα υποχρεωθούν να εφαρμόσουν την εθνοφυλετική αλληλεγγύη στο οικονομικό πεδίο.
17. Επιθετική εξαγορά ξένων κατασκευαστικών επιχειρήσεων με σκοπό την μεταφορά τεχνογνωσίας στην Ελλάδα.
18. Οργάνωση υπηρεσίας βιομηχανικής κατασκοπείας και αντικατασκοπείας.
19. Ωργανωμένο ντάμπινγκ(πώληση προϊόντων κάτω του κόστους) Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, με αφανή κρατική επιδότηση, προκειμένου να τεθούν τα ξένα προϊόντα εκτός ανταγωνισμού.
No comments:
Post a Comment